Multimedieforeningen – MUF – er en gratis digital multimedieguide der fokuserer på etablering, udvikling samt markedsføring af virksomheder i Danmark og internationalt.

Organisationen er etableret med det formål, at hjælpe små og store firmaer med at alt fra virksomhedsetablering til udvikling af spil, software, hjemmesider og webshops. Idag tilbyder Multimedieforeningen også professionel hjælp til online markedsføring og rådgivning omkring vækst og idéudvikling igennem flere samarbejdspartnere. Kontakt os for at høre mere om digitale ydelser som udbydes i samarbejde med MUF.

Multimedieforeningen fungerer ligeledes som vejviser og multimedieguide for de mange iværksættere, der hvert år springer ud som selvstændig erhvervsdrivende. Her samarbejder vi med nationale og internationale bureauer, der løbende kommer med konkrete og gratis tips via vores ekspertpanel. Du kan derfor se frem til masser af gode og inspirerende indlæg på bloggen fra fagfolk med mange års brancheerfaring.

Hvis du vil vide mere om Multimedieforeningen, så følg os på sociale medier. Du er også velkommen til at kontakte Multimedieforeningens sekretariat direkte, hvis du har spørgsmål, ønsker et tilbud eller har forslag til forbedringer. Sidst men ikke mindst kan du altid abonner på Multimedie-foreningens nyhedsbrev, såfremt du løbende vil modtager nyheder.